Καγιανάς με καπνιστό χοιρινό

ΥΛΙΚΑ

    • •100 γρ. χοιρινό καπνιστό σε λωρίδες

      • 70 γρ. κεφαλογραβιέρα σε καρεδάκια, σαγανάκι

      • 3 αυγά

      • 2 ντομάτες γινωμένες

      • Ελαιόλαδο

      • Αλάτι

      • Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο το καπνιστό χοιρινό και ρίχνουμε τις τριμμένες ντομάτες. Σοτάρουμε μέχρι να σωθούν όλα τα υγρά. Κατόπιν ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και τα αυγά ομογενοποιημένα.

Ανακατεύουμε συνέχεια και όταν πήξει ρίχνουμε το σαγανάκι. Σερβίρουμε με φρέσκο θυμάρι.

Δες περισσότερες συνταγές